service

Wat is Drooomwerk?

Als alles mogelijk is, hoe zou je leven er dan uitzien?’

Deze vraag zet mensen direct aan het denken in mogelijkheden, dwars door beperkingen heen.  Gesprekken die hierdoor ontstaan zijn prachtig, ontroerend en inspirerend.  Via deze informatie ontstaat er een beeld van iemand, wat we vertalen naar het doek.  Drooomwerk maakt PASSIES, DOELEN & DROMEN zichtbaar.  Visualisatie als communicatiemiddel.

 

 

Hoe?

Drooomwerk gaat over U.  Wat zijn uw drijfveren, diepe verlangens, geheime passies en DROMEN?  UW VISIE en DOELSTELLINGEN worden verwerkt tot een PORTRET, welk door middel van een INTERVIEW en foto’s tot stand komt.  WAT BEWEEGT U? Wat is uw persoonlijk verhaal?  En vooral, WIE WILT U ZIJN of WORDEN??

 

 

Waarom?

VISUALISATIE stelt mensen in staat ‘ONMOGELIJKE’ dingen te doen; dromen te VERWEZELIJKEN.  Doorzettingsvermogen is key.  Ervaar zelf de visuele kracht van een Drooomwerk; STIMULANS, FOCUS, INSPIRATIE en houvast in de vorm van een portret!

 

 

Bijzonder: Drooomwerk V.I.P.

Door een Drooomwerk te laten maken steunt u automatisch het DROOOMWERK FONDS i.s.m. READE, het revalidatiecentrum in Amsterdam.  U helpt direct iemand met het realiseren met zijn/haar DROMEN!